Üzenet a Jobbik képviselőjelöltjeinek

Tisztelt Képviselőjelöltek!Először is szeretném mély tiszteletemet és köszönetemet kifejezni azért a sokszor emberfeletti munkáért és energiáért, amit a kampány folyamán nyújtottak.

 

 

 Ott voltunk a kampánynyitó rendezvényen és láttuk Önöket a pódiumon tele reménnyel és bizakodással. Én már akkor tudtam, hogy mindenki nem fog bejutni, de április 11.-én az eredmény engem is elszomorított. Ma már máshogy látom a helyzetet:Az életben az igazán fontos, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásunk, hogy valamit nem tettünk meg a kitűzött cél elérése érdekében. Önök biztosan nyugodtan aludhatnak, hiszen a kampány alatti lehetőségeikhez képest a maximumot nyújtották.
Az Önökre, illetve a pártra leadott közel 1 millió szavazat arról tanúskodik, hogy a magyarság megérezte a végveszélyt és ébredezik. Ez az Önök érdeme is, hiszen Önök a prófétákhoz hasonlóan járták az országot és próbálták felvilágosítani az embereket.Önök az ismeretlenségből léptek elő, és közéleti szereplővé váltak. Őnök a jövő emberei. Önök már most is a magyarok képviselői és nagyon sokan lesznek még a jövőben parlamenti képviselők is.A képviselői mandátum megszerzése cél volt ugyan, de a mandátum maga nem cél, hanem eszköz a magyarság érdekeinek az érvényesítéséhez. Kívánjuk, hogy a szerzett tapasztalatot és a valamivel kedvezőbb feltételeket kihasználva töretlen erővel folytassák a megkezdett munkát. Az eredmény nem marad el, az Isten velünk van!

 

 "Most két éven belül eldől  a választások után, hogy az új kormány a régi bukott rendszer utolsó kormánya, vagy a reményeink szerint felépülő  új rendszer első kormányává válik. " (Bogár László)

Szebb Jövőt!

Lelkiismeret ´88 csoport.<!--