„Vajon ismeri Európa az erdélyi lakosság ellen Habsburg segítséggel és támogatással évszázadokon át elkövetett… kegyetlenkedéseket?”

— (Kosztin Árpád)

 

A "bevándorlási hullám" minden igaz érzésű HUNMAGYAR nagymamát-nagyapát,anyát-apát,leányainkat és fiainkat el kell, hogy gondolkoztasson: hogyan is tovább!!! Ez a "derék, rendszert váltó politikai elit és pártjaik jobbról - balra és balról - jobbra" olyan károkat okoztak már, hogy leírhatatlan!!!

Csodaszámba megy az, hogy:népünk-nemzetünk még él, létezik, fennmaradt mindez  idáig!!!! Szétlopva a HAZA, gyermekek éheznek százezer szám, nincstelenné válik a HUNMAGYAR  -  csonka hazájában!!!

Folyik az esztelen PARASZTVAKÍTÁS - hazudozás balról jobbra, jobbról balra!!! És a nép, az Istenadta NÉP ősi hitében teljesen megrogyott, elbutítottá lett - akarva akaratlanul: szolgaságban tartva immáron 1020. éve!!!

ÉBREDJ  FEL TE NÉP, mert ha most nem ébredsz  -  talán többé soha nem lesz ébredésed!!!

JAYNE GARDENER 

Mindig el szoktamnetwork.hu gondolkodni, mi volt a zsidókkal, amivel a TÖRTÉNELEM folyamán mindig megutáltatták magukat az emberekkel!!! Arra gondoltam, ha tényleg az "ISTEN kiválasztottjai", akkor a világ legszerencsétlenebb népének kell lenniük.

MIÉRT üldözték őket - végig a TÖRTÉNELEM folyamán???
MIÉRT hajtották a nácik marhavagonokba és szállították megsemmisítő táborokba őket egyszer és mindenkorra megszabadulni a zsidókérdéstől???

Hirtelen az jutott eszembe, ha Hitler gondolt egy "végső megoldásra", akkor ott kell lennie egy "zsidókérdésnek" is!!! Tudtak a zsidók valahogy úgy viselkedni, hogy azzal az országokat, amiben laktak: maguk ellen fordították, vagy mindig szerencsétlen, ártatlan áldozatok lettek volna???

Elkezdtem válaszokat találni kérdéseimre, főleg az interneten, de a tárggyal foglalkozó könyvek olvasásával is!!! Amit találtam, egyre inkább zavarólag hatott rám!!!

 1. Nem tudtam, hogy a TÖRTÉNELEM folyamán a zsidókat 79 országból kergették el, némelyekből többször is!!!
 2. Nem tudtam, hogy a sok történet, amit a "holokausztról" állítottak és én olyan sokáig kérdezés nélkül elhittem - valójában mind fondorlatos hazugság volt!!! A sok könyv, amiket elolvastam és film, amiket láttam a "holokausztról" és amik sokszor megsirattak:  nem volt más, csak egy vékonyan fátyolozott próbálkozás rendületlen szimpátia keltésére - és egy kifogás DOLLÁR BILLIÓK  kizsarolására Németországból és 1.25 BILLIO DOLLÁR kizsarolására Svájcból!!!
 3. Felfedeztem, hogy a könyvet, amit tinédzserkoromban sokszor olvastam  és sírtam rajta, ANNE FRANK Naplóját,legalábbis részben - másvalaki írta, nem ANNE FRANK!!!
 4. Megtanultam,hogy a vallomástételeket a  nürnbergi tárgyalásoknál  és a sok "háborús bűnös" kivégzéseket kínzással csikarták ki,és a vádlottakat VÁDLÓIK vizsgálták ki, bírálták és ítélték el!!!
 5. Tanultam  a  " hamis zászló"  terrortámadásokról, különösen a LAVON-ügyről és a LIBERTY tragédiájáról, ami egy amerikai hajó volt és amit az izraeliek támadtak meg az 1967-es háború alatt!!! Harmincnégy amerikai fiatalembert gyilkoltak meg és még sokkal többet sebesítettek meg!!! Sót szórva a sebre - az izraeliek azt állították,hogy az egyszerű beazonosítási hiba szerencsétlen következménye volt, amit a LIBERTY túlélői szenvedélyesen tagadtak!!! Akiket viszont katonai bírósággal fenyegettek meg, ha bárkinek bármikor elmondanák a történetet!!!
 6. Tanultam a JONATHAN POLLARD kémkedési ügyről és állítólagos  "legszorosabb szövetséges" elleni izraeli zsidó kémkedésekről!!!
 7. Sokkot kaptam és elborzadtam, mikor tudomásomra jutott az izraeli katonák és zsidó telepesek palesztin emberekkel szemben tanúsított  bánásmódja az elfoglalt területeken!!! Izrael a Közel-Kelet egyetlen demokráciájának állítja be magát, de csak a zsidók számára demokrácia!!! A nem-zsidók NEM számítanak ugyanolyanoknak!!! Elszomorított a felismerhetetlenségig összeégett  vagy szétlőtt testű ártatlan palesztin gyerekek látványa, miután az IDF(Izraeli Védelmi Erők) célba vette őket csak azért, mert palesztinok!!!
 8. Rájöttem pénzsóvár, tolvajlásos, hazug, manipuláló zsidó történelmükre és VITATHATÓ, uzsorás üzleti gyakorlataikra!!!
 9. Tanultam a radikális homoszexuális mozgalomban, a radikális feminista mozgalomban és a pornográfia iparban játszott szerepükről, és az abortusziparban való túlzott részvételükről!!!
 10. Felfedeztem a szervezett bűnözésben, rabszolga-kereskedelemben, a polgárjogi mozgalomban és kommunizmusban játszott szerepüket, egy ideológiában, amely MILLIÓK haláláért és még több milliók elnyomásáért felelős!!!
 11. Megtanultam, hogy a szupremácista zsidók voltak azok, akik a keresztényellenes háborúk mögött álltak!!! Ők azok, akik ki akarják venni ISTENT az eskütételből és minden keresztény jelképet a közéletből!!! A  kereszténységet kihajtották az iskolákból annak ellenére, hogy a kereszténység a többségi vallás!!!
 12. Olvastam a babiloni Talmud gój ellenességéről és gyűlölködéséről és az ők Jézus Krisztus, Szűz Mária, a kereszténység, és általában a keresztények felé tanúsított legmagasabb fokú tiszteletlenségéről és ellenségeskedéséről!!!
 13. Tanultam "hüpcéjükről", ami azt állítja, hogy a gójok élete nem ér többet egy háziállaténál, de azt gondolják, a zsidók élete magához ISTENHEZ  hasonlítható!!! Gójtól meglopni vagy gójt ölni rendben van, de a zsidó élet szent!!!
 14. Tanultam a vagyon nagy részének, a médiának és a tudományoknak általuk való ellenőrzéséről, annak ellenére, hogy a VILÁG NÉPESSÉGNEK csak 2 százalékát teszik ki!!! Ők vannak a nevetséges "politikai korrektség"  és "gyűlölködés bűn" törvények mögött, amiket azért alkottak, hogy elhallgattassanak bárkit, aki rájön szándékukra és felakarja hívni a figyelmet!!!
 15. Olyan férfiak, mint GERMAN Rudolf, DAVID Irving és sokan mások, akik korábban elismert történészek voltak, letartóztatták őket, megvádolták gyűlölködéssel és börtönbe zárták a történelem egy specifikus periódusának tudományos kutatása miatt!!! Más úgynevezett "revizionistákat" és "holokauszttagadókat" megfélemlítettek, megtámadtak és vádakkal illettek, mert egyszerűen keresték az igazságot!!!
 16. Rájöttem, hogy a zsidók felelősek a NYITOTT emigráció(bevándorlás) politikáért, amik egy "multikultúrának", "másságnak", "befogadásnak" és "pluralizmusnak" nevezett  lidércálmot hozott létre!!! Főleg ők azok, akik a FAJKEVEREDÉST erőltetik, teljes tudatában annak, hogy a FEHÉR EURÓPAI leszármazottaknak saját országukban való KISEBBSÉGGÉ válásához és FEHÉR EURÓPAI  DNS kihalásához fog vezetni!!!
 17. Az teljesen tiszta, hogy az iraki háború kizárólagos oka az volt, hogy Izrael akadályoztatni akarja ellenségeit kormányaik destabilizálása által és így hegemóniára szert tenni a Közel-Keleten!!! Az elképzelhetetlen, hogy izraeli zsidó haljon meg azért az ügyért, így a Bush-kormányban résztvevő "Első Izrael" zsidó cionistái HÁBORÚBA kényszerítették az USA-t, hogy a rengeteg fiatal amerikai férfi és nő VÉRE hulljon az övék helyett!!! Ők kontrollálják a Kongresszust,a Szenátust és Obama BÁBELNÖKÖT!!! Annyira ellenőrzésük alatt áll a filmgyártás és a televízió, hogy most ki vagyunk téve végtelen programoknak és hollywoodi filmeknek, amik a kereszténységet, a keresztény értékeket gúnyolják és a tradicionális CSALÁDOT lealacsonyítják!!!

A  zsidó felsőbbrendűségről és a cionizmusról tett felfedezéseim JÓZAN átgondolása után fel kellett adnom minden előző  zsidóüldözéssel kapcsolatos elképzelésemet!!! NEM ÉRTEM, miért folytatják ezt a viselkedést minden társadalomban bárhol, ahol élnek, tudván azt, hogy előbb-utóbb túljátsszák magukat és álnokságuk megint ki fog derülni!!! Ahogy egyre több ember tudtára ébred annak, ami folyik körülötte és hogy ki a felelős azért, ha a DÜH fel fog lángolni, ahogy a Szovjetunióban és a kelet-európai országokban!!!

Lehet, hogy kontrollálják a televíziót, a mozit és a nyomtatott médiát - de NEM kontrollálják az internetet!!! Legalábbis még nem!!! A zsidó szupremácisták kizárására szánt blogok és weboldalak lesznek: a végzetük!!!

Aki látja ezt az információt, KÉREM adja tovább másoknak, ZSIDÓ SZUPERMÁRCISTÁK ÉS CIONISTÁK  bűntettei és gaztettei nem maradhatnak titokban!!!

TEDD  MEG A RÁD ESŐ RÉSZT!!!  ADD  TOVÁBB!!! 

A VILÁG, AHOGY MI ISMERJÜK, SZÁMÍT RÁD!!!

 Hun - Magyarok