„Vajon ismeri Európa az erdélyi lakosság ellen Habsburg segítséggel és támogatással évszázadokon át elkövetett…kegyetlenkedéseket?”

— (Kosztin Árpád)

☝️A Hamasz egy dialektika a népirtás legitimitására.
 
A Hamasz, a cionista boge, valójában egy cionista vállalat, amelyet 1978-ban jegyeztek be Izraelben
Az IKT-papírok szerint a Hamaszt 1978-ban jegyezték be legálisan Izraelben Menachem Begin égisze alatt, valamint Ahmed Yassin sejk, Hassan Al politikai tanítványa. Bana, a Muszlim Testvériség báb-alapítója.
A Muzulmán Testvériség egy hasonlóan cionista szervezet, amelynek saját eredetét közvetlenül és teljes egészében a Rothschildok Szuezi Csatorna Társasága finanszírozta 1928-tól. Mindkét szervezet „iszlám”-nak álcázza magát. A Muszlim Testvériség továbbra is ezt teszi.
A Hamaszt tömegesen és közvetlenül Izrael finanszírozta a kezdetektől legalább 2012-ig, majd Kataron keresztül. Kezdetben kibővítette támogatóinak és szimpatizánsainak bázisát a szívek megnyerésére tervezett "társadalmi munkával", és továbbra is Izrael ürügyén dolgozik, Izrael számára, hogy bombázza Gázát, tesztelje és bemutassa fegyvereit, és blokád alatt álló fogolyként tartsa a gázaiakat egy szabadtéri koncentrációs táborban.
 
A Muszlim Testvériséget a Rothschilds Suez Canal Company hozta létre 1928-ban. A Hamaszt a Muzulmán Testvériség alapítójának, Haszan al-Banának a tanítványa, Ahmed Jaszin sejk jegyezte be Izraelben.
 
Remélem már érthető, ha még most sem érted, menthetetlen vagy.
 
Ehhez a témához kapcsolódik még Szakács Árpád hozzászólása az ATV-ben.