„Erjedést, viszályt és ellenségeskedést kell előidéznünk egész Európában… és más földrészeken is. Ebből kétszeres hasznot húzunk… az országok hozzászoktak ahhoz, hogy bennünk elkerülhetetlen kényszerítő erőt lássanak… ily módon a gójok kormányai továbbra is az emberiség jótevőit és megmentőit fogják látni bennünk…"

— (Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei VII. Jegyzőkönyv)

Mottó: EHHEZ KELL EGY AfD, vagy AfU? (Alternative für Ungarn)

Magyarországon mikor fogunk legalább a parlamenti qplerájban ilyet és így hallani, ahogy Alice Weidel beszél??? Ja, ehhez kell egy AfD?

Nem, csak magyar érdeket, magyar szívvel és ésszel SZOLGÁLÓ politikus, nem pedig prolitikuss kell, meg vér egy bizonyos alkatrészébe! Nem pártokban kell gondolkozni, hanem nemzetben, Hazában!

Élhető élettér kell! Idegenek nélkül!

Elhordanak mindenünket egy náci kondának az ukránokhoz! Számolatlanul öntik a pénzt Afrika bármelyik országába, de a magyar paraszt csak görnyed, ha még talpon van a gatyára vetkőztető adók után!!

Magyarok! Jó ez így?

Persze, hogy nem jó!

Hamis szöveg, hogy nem tehetnek másként! 

Lássuk meg, Magyarország egy folyamatos hazugság és adósság görgetegben él, ami mára a torkunkig ér! 

Lássuk meg, hogy hazug módon rabolják az életerőnket külső és belső élősködők!

Lássuk meg végre, hogy ez az élősködő törpeség, ami átvette Magyarország háttérhatalmi és a látszat szerint közvetlen irányítását, közvetlenül az életünkre tör! Minden módon és elképesztő erővel.

Sem a magyar munkások, sem a parasztok, sem az közalkalmazottak nem tudnak egyről a kettőre jutni. Ez mára újra tömeges jelenség. És csúszunk lefelé a lejtőn!

Olcsó híresztelésekkel etetik az embereket, hogy növekszik a munkabérek vásárlóereje. Mindenki tudja, hogy ez úgy ahogy elhangzott már mehet is a szemétbe, mert az első betűtől az utolsóig hazugság.

Ezen gondolkozzatok magyarok!

Az életetek a tét!

2024. február 4.

Lengyel Károly