„…Hogy hazánkban is mindig veszélyesnek és tűrhetetlennek ismertetett a zsidóság, bizonyítja az, hogy már az 1578-ik IItc3.§-a sürgeté, hogy a ’sidók minél előbb kimenjenek a honból, s addig is kétszeresen fizessék a keresztényekre rótt közadót és többi terheket…”

— (Ónody Géza: Tiszaeszlár)

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába. Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak.
Drága papjaink ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül!
Ahogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő mondja, ez csak a kezdet!
 
 
Cathaleya Ithakavia, FB-os küzdőtársunk gondolatai, nagyon jó, lényeget láttató írás:

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK! KÉREM OLVASSÁTOK EL!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK "VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN" A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDESANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT... ÁLLÍTÓLAG...?

3. HA NÁLUK HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ "ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZASZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT... AZÉRT NEM SZÉGYEN, VAGY IGEN?

5. HOL A "HAZA BECSÜLETE..." VAGY "DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM - NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ ... MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS...

9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK ... ÉBRESZTŐ!
10. Szerinted bizonyossággal lenyomozható minden egyes menekült ember esetében, hogy odahaza valóban áldozat-e, üldözik-e olyanért, ami miatt elmenekült és illene befogadni? Ha nem >>> nemzetbiztonsági kockázat, mert olyan helyről jön, ahol terroristák gyilkolnak és ő akár potenciálisan a terrorizmus kiterjesztésének egyik tagja!

11. Aki segíteni szeretne rajtuk, az a saját felelősségére és terhére tegye! Anyagi és erkölcsi kötelezettségvállalással fogadjon be menekültet / menekülteket! Finanszírozza a saját pénzéből az ellátást, vállaljon jogi felelősséget, ha az illető bármilyen bűncselekményt elkövetne vagy nyom nélkül megszökne! Más fa...batkájával senki ne verje a csalánt! a befogadás elen tiltakozók is Legyenek figyelembe véve és tiszteletben tartva! sem anyagilag, sem egyéb módon ne legyenek terhelve azok, akik bizalmatlanok ez esetben, ráadásul okkal! (Egy apró megjegyzés: Csongrád megyében jó üzlet a menekülteket segíteni - pénzért! Így lehet eladni a hazát! Sajnos ilyen is van, ezt is tudni kell!)

ITT NAGY BAJ LESZ!
EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON...