„Vajon ismeri Európa az erdélyi lakosság ellen Habsburg segítséggel és támogatással évszázadokon át elkövetett… kegyetlenkedéseket?”

— (Kosztin Árpád)

 

NYÍLT LEVÉL A MÉDIA KÉPVISELŐINEK!

Önök halálra ítéltek engem. Úgy is ki lehet valakit végezni, hogy nem teszünk semmit.

De, mondhatnám azt is, hogy a rendszer ítélt halálra. Az a rendszer, amelynek Önök is részei.

Annyi a tehetetlen, a pozíciójában cselekvésre alkalmatlan személy, aki nem képes látni az értékeket, hogy országunknak lehetősége sincs a fölemelkedésre.

Egzisztenciálisan a levegő elfogyott körülöttem. Föl vagyok készülve a pusztulásra. Majdnem három méteres keresztemet mindenki láthatja. (Rajta van az Interneten is: http://www.facebook.com/photo.php?pid=168342&l=6b3dca5111&id=100001305220017 )

Remélem, az utókor keményen számon kéri majd Önöktől, hogy amikor cselekedniük kellett volna nem tették.

40 évig kellő türelemmel viseltettem, millió egy irányban próbálkoztam a birtokomban levő értékkel, ami fölemelhetné Országunkat, és az Emberiség javát szolgálná - érdemi eredmény nélkül.

Pedig Önökkel szemben, akik a Média képviselői, csak a következő lett volna az elvárásom: segítsenek a nyilvánosság elé juttatni ügyem, hogy viselt dolgaimról minél többen tudjanak.

Hogy állításaimat cáfolhassák meg, munkáimat szaggathassák ízekre, amennyiben azok rosszak.

Én bizonyos munkákkal ezt megtettem. Nem kíméltem Einsteint, megdöntésre előkészítettem az Ősrobbanás elméletét, és képes vagyok fölmutatni a világ tudósainak az anyag titkát, a végső szubelemi részecskét.

Írtam öt könyvet.

Országunkban 40 év alatt annyit nem voltam képes elérni, hogy ügyem nyilvánosság elé kerüljön. Ennyi segítséget sem kaptam a függetlennek hazudott Médiától.

Ez a tény Önöket minősíti!

Uraim! Változott a helyzet az új médiatörvénnyel? Ezt most Önök fogják bizonyítani.

Levelem elküldtem Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, bejelentést tettem Pálinkás Józsefnek, a Magyar Tudományos Akadémia elnökének. (A két levelet mellékelem.)

Ezek is nyílt levelek, amelyek tényét emberek ezrei felé láncszerűen terjesztem. Mert Önök nem hajlandók teljesíteni kötelességüket!

A magam részéről nyílt lapokkal játszom! Minden tekintetben vállalom a nyilvánosságot, a megmérettetést.

Ezért kapják most ezt az értesítést Önök, tisztelt újságírók, riporterek, műsorkészítők, (fő)szerkesztők! Elnökök, igazgatók!

Várakozással tekintek az elé, teljesítik-e kötelességüket.

Ennyit ma még meg tudtam tenni. Holnap már nem biztos, mert fél lábbal az utcára kerültem. Ha a Sors úgy akarja, és teljesen oda kerülök, a harcot ott is tovább folytatom.

A sírig.

Előrelátó vagyok: a Keresztem már kész.