„…A magyaroknál minden mást, aki idegen, előnyben részesítenek vezető helyeken…”

— (Elhangzott mester  Magyar Pál, a bolognai egyetem szerzetes tanára, domonkos-rendi tartományfőnök szájából 1231-ben.)

KohnValamennyien ismerünk zsidó vicceket, ezek főszereplője csaknem minden esetben az a bizonyos  KOHN úr, akinek felesége rendszerint léha nőszemély.

 

Lion Feuchtwanger  kiváló zsidó író - mellesleg a Jud SÜSS szerzője - mellékfiguraként szintén szerepeltet egy Kohn nevű alakot, mint egyik segítőjét.

Ha már Feuchtwanger nevét elővettük,  említsük meg egy másik munkáját, a Hamis Nérót, amelyben a címszereplő császár homoszexuális környezetét, mint kellemes, és a fiatalság számára ígéretes örömöket felvillantó, annak kipróbálására  érdemes életet sugall.

(A sokunk által  méltán utálatnak örvendő Alföldi Róbertnek tehát nem volt sok a munkája, amikor a "Római" színt színre vitte, rendezés közben tán saját magát képzelte epedve a színpadi jelenetbe.)

A budai vár egyik, csalás miatt levitézlett  zsidó figurája,  Fortunátusz úr sztorijában ugyancsak felbukkan ez a név. Ők voltak a régi Kohnok.  Igenám, de mi van az újakkal, az előbbiek még korcsabb ivadékaival?

Az 1919-es söpredék egyik vezetője  K U N  (Kohn) Béla magyargyilkos bandavezér munkásságát nem szükséges ismertetni. Fritz  (Kohn) K a h n  nagysikerű könyve volt a '70-es években a Szerelem iskolája több kiadást is megérve komoly mértékben befolyásolta az akkori generáció szexuális  életének megfelelő irányba állítását. Az 1968-as párizsi diáklázadások - a zsidó sajtó szerint  -  heroisztikus főszereplője,  ma az Európa Parlament egyik meghatározó vezetője,   Daniel   Cohn (Kohn) Bendit, a zöldek főnöke most hirtelen vissza akar vonulni.

Róla tudnunk kell, 1968-ban szexuális aberráltság és egyéb fegyelemsértések miatt ki akarták tenni a párizsi Sorbonne-ról, mire ő beharangozta, mindent kitálal, amit az egyetemen tapasztalt. Az egyetem rektori hivatala "reszketni méltóztatott" és visszavonta a nagyszájú hallgató fegyelmijét.  Eszerint ott sem volt minden a rendjén, ha ugyan nem a buzológiai tudományokat okították a jeles franciák...

Vajon mit is tudhatott a vér-homokos Cohn?

De talán szólaljon meg ő maga:

"...Jó volt itt az egyetemen, jó bulikat tartottunk a szálló szobái ilyenkor örömtanyává alakultak át.

...Jöttek hozzám kisfiúk is,  nyitogatták a sliccemet...mire azt mondtam nekik, keressetek magatoknak ti-korotok belit...de láttam, hiába beszélek,  ezért aztán hagytam, csináljanak, amit akarnak..."

(Hát nem megható lélek a zsidó lélek? Elképesztő önzetlenség.)

Meghasad a szívem, ekkora gyengédséget látván. Amikor aztán a jóságos Bendit (Kohn) látta, nem bír el De Gaulle-lal, csendben visszavonult, majd amikor erre jó alkalom kínálkozott, jelesül az EU képviselője  (zöld) színében ismét felbukkant. Alaposan leugatta Orbán Viktort, most pedig nyugalomra vágyik. Dominique Strauss-Kahn (egy újabb Kóhn úr!) a Nemzetközi  Valutaalap azóta már lemondott guruja, a világ talán legbefolyásosabb embere, aki minden valószínűség szerint  a franciák elnöke lett volna, hirtelen kipottyant a kosárból.

Az ok, a kanos Kohn úr is lebukott, ám ennél sokkal valószínűbb, hogy politikai riválisai tették "gajdesz"-ra a konok Kohn kanembert.

Sajnálnunk kellene tán?

Ugyanmár!

Szapora a korcs, hamar meglesz az utánpótlása. Végül: miként is vélekedett Strauss-Kahn (Kóhn) sajátmagáról, nézzük csak meg ennek a neandervölgyi félembernek milyen benső gondolatok cikáznak az  agyában? "...én úgy vélem, hogy minden zsidónak a diaszpórában...mindenütt, ahol csak teheti, segítenie kell Izraelt. Egyébként ezért fontos, hogy a zsidók politikai vezető posztokat foglaljanak el. Nem mindenki gondolja ezt a zsidó közösségben, de én azt hiszem, hogy ezt kell tenni...Végső soron a posztjaimon és a mindennapi életemben az összes tettemmel arra törekszem, hogy hozzátegyem szerény kövemet  IZRAEL  földjének a felépítéséhez..."

Amikor a konok Kóhnok felszólalnak valahol, senki pisszenni nem mer, nem akarnak az antiszemitizmus vádjában tocsogni. Az 1940-es években létezett  egy igen csúnya nőszemély, bizonyos  Golda MEYR asszony, aki az új Izrael állam külügyminisztereként az ENSZ-ben kijelentette, hogy minden úgy lesz, ahogy a zsidók akarják, mert igenis, ők (tehát a zsidók) a választott nép! És, igen, ahogy azt kedves Olvasónk sejti is, senki egy szóval sem merte megcáfolni. Pisszenni nem mert senki, akárcsak Gyurcsány őszödi beszéde alatt...

Csoda-e, hogy a zsidó addig terjeszkedik, amíg nem ütközik ellenállásba?

Nem, nem csoda, mitöbb, ez így természetes. Mi lettünk természetellenesek, mert nem akarván az antiszemitizmus vádjába esni, de a békesség miatt is inkább mindent rájuk hagyunk. Szokjuk meg végre, az ember életbennmaradása folytonos, szüntelen harcból áll, aki egész életében békében akar élni, az saját gyermekeitől, unokáitól veszi el az életteret, a jövőt. Mit is mondott a nagy formátumú katolikus püspök, Prohászka Ottokár 1896-ban?

"...Ha nem vigyáztok, száz év múlva teljesen megesznek titeket a tetvek. Biztosan ezt akarjátok?..."

A száz év 1996-ban telt le, a nyáját szerető magyar ember, a püspök megsejtette a jövőt.

A kertész a kertjét óvja a terjedő gazoktól, és minden gyomot lehetőleg gyökerestől húz ki és dobja a trágyadombra.  A tetvek ellen pedig permetezni kell, mégpedig alaposan. A nemes magyar kert csak így tud újra virágzóvá, termővé fordulni.

 

(: Czékus Jób L-88 :)